Notícies > Tot preparat per a la dotzena edició del Wapps .cat

Tot preparat per a la dotzena edició del Wapps .cat

Wapps .cat, el concurs de creació de web i aplicacions en català per a joves d’entre 10 i 18 anys organitzat per la Fundació .cat, tindrà lloc dilluns 16 de maig a partir de les 15h, a l’auditori del CosmoCaixa de Barcelona. La gala de lliuraments dels premis recupera la presencialitat després de dos anys de pandèmia.

Enguany s’han acomplert les previsions i hi han participat 1.874 grups, que han registrat 1.552 dominis. Això representa un total de 4.730 alumnes participants (3.122 nois, 1.447 noies i 161 no definits). Els alumnes participants provenen de tots els territoris de parla catalana. Hi han participat grups d’Andorra, Catalunya Nord, Illes Balears, País Valencià i de totes les províncies del Principat.

Dilluns coneixerem bona part dels guanyadors, però el que ja sabem és el resultat de la votació popular. Amb un total de 1.556 vots, ha resultat guanyador el grup Dragon Factory, de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. La seva proposta és un joc de rol (RPG) en què el protagonista ha de conjugar correctament una sèrie de verbs “per acabar amb l’imparable rei dimoni que vol acabar amb els temps verbals”. És, doncs, una proposta per aprendre jugant. Podeu descarregar el joc en aquest enllaç.

Si voleu seguir la gala en directe, podreu fer-ho a través de l’streaming, en el següent enllaç.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades