Notícies > Un centre d’alt rendiment especialitzat en esports electrònics

Un centre d’alt rendiment especialitzat en esports electrònics

20 setembre 2021

Foto de Lucie Liz de Pexels

L’equip d’esports electrònics Heron eSports impulsa la creació d’Heron Sant Feliu. Es tracta d’un centre d’alt rendiment per formar professionals dels esports electrònics des de la capital del Baix Llobregat. Serà una col·laboració públicoprivada, la primera d’Europa en aquest àmbit.

L’equip formador està especialitzat, ara per ara, en sis videojocs: Valorant, League of Legends, Overwatch, Counter Strike-GO, Fornite i Call of Duty. Però el centre es dedicarà també a formar futurs preparadors i entrenadors, i vol incidir en la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat. S’hi oferiran tallers i jornades formatives sobre diverses temàtiques com ara ciberassetjament i escletxa de gènere.

Segons dades de l’Associación Española de Videojuegos (AEVI), el sector dels esports electrònics va generar l’any 2019 35 milions d’euros en ingressos. És a dir, el 4% de la riquesa mundial generada en aquest sector. Tot això deixa palès que els eSports no només estan assentats a la societat, sinó que suposen un dels sectors productius més rendibles.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades