Notícies > Una iniciativa de la Fundació .cat amb la Cambra de Comerç de Barcelona i Nominalia subvenciona el disseny de 500 webs amb domini .cat

Una iniciativa de la Fundació .cat amb la Cambra de Comerç de Barcelona i Nominalia subvenciona el disseny de 500 webs amb domini .cat

27 juliol 2021

La Fundació .cat ha unit esforços amb la Cambra de Comerç de Barcelona i Nominalia per a ajudar a les empreses a tenir més presència a Internet. La campanya porta el nom d’elteuwebgratuït.cat i està adreçada a qualsevol empresa de la Cambra de la demarcació de Barcelona que vulgui i necessiti un web.

La Fundació .cat ofereix a les empreses que s’hi adhereixin un espai web amb domini .cat i 3 adreces de correu de manera gratuïta durant el primer any. A més, els dissenyadors de Nominalia crearan els webs també sense cap mena de cost. El resultat: un web amb domini .cat gratis i sense cap maldecap tècnic.

D’aquesta manera la Cambra de Comerç de Barcelona, Fundació .cat i Nominalia posen el seu gra de sorra per a la digitalització de petits negocis que, sense aquest cop de mà, els seria complicat de fer.

Els passos a seguir per gaudir d’aquesta promoció són senzills, s’ha de visitar el web ja.cat/ElteuWebGratuit i registrar gratuïtament el domini .cat amb què voleu que us trobin a Internet. Un cop fet això només haureu d’esperar que l’equip de Nominalia es posi en contacte amb vosaltres per a donar-los la resta d’informació. Si ja teniu registrat un domini .cat també podeu beneficiar-vos d’aquesta campanya, només cal omplir aquest formulari i ja es posaran en contacte amb vosaltres.

Aquesta campanya té una durada de tres mesos i se’n poden beneficiar fins a 500 empreses que formin part de la demarcació de la Cambra de Comerç de Barcelona. Per a saber si el vostre municipi està dins aquesta demarcació, aquí podeu veure’n el llistat complet.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades