Notícies > VII Viquimarató de la Llengua Catalana, en format virtual

VII Viquimarató de la Llengua Catalana, en format virtual

02 novembre 2020

La setena edició de la Viquimarató serà virtual, a causa de la pandèmia. FONT: Wikimedia.cat

La setena edició de la Viquimarató de la Llengua Catalana serà una edició ben especial, ja que per primer cop hi participaran els set territoris de parla catalana: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià. L’esdeveniment se celebrarà, per motiu de la pandèmia, de manera virtual, del 6 al 13 de novembre.

La Viquimarató d’enguany està organitzada per la Direcció General de Política Lingüística i la Fundació Amical Wikimedia i té com a objectiu completar i millorar articles de la Viquipèdia en català que recullin informació sobre lingüistes que s’hagin dedicat a la llengua catalana. Les jornades també serviran per proposar la creació de nous articles per als lingüistes que encara no tenen entrada, així com per traduir continguts que ja existeixen en altres llengües.

El repte és aconseguir crear o ampliar, com a mínim, cinquanta articles dels setanta lingüistes proposats. La Viquimarató és gratuïta, però cal apuntar-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a coordinacio@wikimedia.cat. En cas que la persona interessada ja disposi d’un compte a Viquipèdia, només cal inscriure’s en aquesta pàgina.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades