Notícies > Primera edició dels Premis El Temps de les Arts

Primera edició dels Premis El Temps de les Arts

El portal digital El Temps de les Arts convoca la primera edició dels Premis El Temps de les Arts. Els premis tenen com a objectiu d’estimular la cultura d’innovació a tots els territoris de parla catalana. Es reconeix, per tant, el talent de creadors i projectes en arts visuals, arts escèniques, música, arquitectura i patrimoni.

L’acte de lliurament dels premis estarà dirigit pel director de cinema i guionista Lluís Danés, i serà ben especial. Per primer cop, es farà una retransmissió conjunta de totes les televisions de parla catalana, i les seves respectives ràdios. TV3, Catalunya Ràdio, IB3, À Punt TV, TV Andorra, i Alguer Catalan TV seguiran el lliurament de premis en directe diumenge 20 de juny, a partir de les 23:10 hores.

A banda, l’acte serà descentralitzat i els premis s’entregaran en diverses localitzacions arreu dels territoris de parla catalana. Aquests emplaçaments són la Llotja de Barcelona, el Castell de Bellver (Mallorca), l’església neobizantina de la Beneficiència (València), el Palau dels Reis de Mallorca (Perpinyà), la Casa de la Vall (Andorra) i el Claustre de Sant Francesc (Alguer).

S’han presentat a la convocatòria, entre els mesos de setembre i desembre de 2020, més de 500 projectes. Dividits en 39 d’arquitectura, 66 de patrimoni, 182 d’arts visuals, 114 d’arts escèniques, 56 de música clàssica i 75 de música popular. Els guanyadors rebran una obra de l’artista Perejaume i una dotació econòmica de 3.000 euros.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades