Notícies > El .cat arriba als 110.802 dominis l’any 2020

El .cat arriba als 110.802 dominis l’any 2020

La Fundació .cat ha publicat l’Observatori 2020, l’anàlisi infogràfica de les dades més rellevants del domini durant el darrer any. Actualment, el domini .cat assoleix els 110.802 llocs web, el que suposa un creixement de l’1,55% respecte 2019.

Són unes dades positives, que consoliden la fortalesa i el creixement del domini, més encara en un context de crisi sanitària com el que estem vivint enguany. 2020 ha estat un any molt difícil per a la societat, amb una pandèmia mundial que ha obligat a tancar molts negocis i a adoptar els hàbits digitals de molts negocis.

L’Observatori .cat permet comparar l’evolució del domini des de la seva creació, enguany fa 15 anys. Una dels creixements més destacables en aquests anys ha estat la projecció internacional del domini .cat. Actualment, la presència del domini .cat al conjunt de territoris de parla catalana representa el 87,66%. Cal destacar que Andorra, Illes Balears i País Valencià segueixen creixent en nombre de dominis.

El 72,62% dels dominis. cat registrats compten amb contingut web i la majoria mostren el contingut de la pàgina principal en català. La taxa de renovació, és a dir, la quantitat de dominis que es renoven anualment, és molt positiva. Més de 8 de cada 10 dominis renoven, la qual cosa posa de manifest la confiança que els clients fan del .cat.

Podeu consultar l’Observatori .cat en aquest enllaç.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades