Notícies > Es presenta elKIT.CAT, l’eina per aprofitar el Kit Digital en català

Es presenta elKIT.CAT, l’eina per aprofitar el Kit Digital en català

FOTO: Pexels

El president de la Fundació .cat, Genís Roca, el president del Consell General de Cambres de Catalunya, Jaume Fàbrega, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; presenten en roda de premsa elKIT.CAT, un nou portal de referència per a trobar els agents digitalitzadors en català. La presentació es durà a terme a l’Auditori del HUB cambraDigital, a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona. També podeu seguir la roda de premsa en línia si us inscriviu al següent formulari.

elKIT.CAT serà una eina útil per a les empreses que es beneficïin del Bo Digital, facilitant trobar col·laboradors adequats i que ofereixin els seus serveis en català. L’eina és una iniciativa de la Fundació .cat per impulsar el català a les empreses i en el món digital. elKIT.CAT treballa amb els agents digitalitzadors acreditats a red.es. Per participar en la iniciativa, contacteu amb info@elkit.cat.

El Kit Digital és un programa d’ajudes, centrades en el Bo Digital, finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation i va dirigit a dos actors principals del món empresarial i digital. D’una banda, als anomenats agents digitalitzadors: empreses i autònoms de l’àmbit tecnològic que ofereixen serveis i solucions als beneficiaris del Kit Digital.

A partir d’ara, amb elKIT.CAT la cerca d’aquests agents serà més ràpida i impulsarà l’ús del català. D’altra banda, les empreses beneficiàries d’aquest procés de digitalització: Pimes i autònoms que rebin el Bo Digital i que podran transformar la seva relació amb el client a través de la digitalització dels seus procesos.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades