Notícies > Recursos gratuïts de formació en línia i en català

Recursos gratuïts de formació en línia i en català

24 agost 2022

En el moment d’escriure aquestes línies és probable que ens llegiu des de la platja o la muntanya o bé tornant de vacances, a les portes d’un nou curs. De ben segur que molts de vosaltres, amb energies renovades, us esteu plantejant ampliar coneixements per millorar les vostres competències digitals per encarar amb més força aquest setembre. És per aquest motiu que en aquest article us oferim alguns dels millors recursos gratuïts i en català a Internet per millorar les vostres competències digitals.

Palma Activa: l’Ajuntament de Palma disposa d’una oferta de gairebé una dotzena de cursos en línia i gratuïts que van des del comerç online fins al disseny assistit per ordinador i prototipat 3D passant per cursos per a tots els públics de Word o Excel. La formació es du a terme a través d’un campus virtual en què els seleccionats tenen accés als materials que hi pugen els formadors.

SAPS: la Generalitat valenciana ofereix d’ençà el 2010 un servei gratuït de formació en línia que conté càpsules d’aprenentatge sobre ús segur de dispositius mòbils, delictes tecnològics o el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (UE). Són cursos d’entre una i deu hores als quals hom hi pot tenir accés donant-se d’alta al servei.

Cibernarium: el servei de l’Ajuntament de la capital catalana Barcelona Activa ofereix una línia de contingut formatiu completíssima que inclou des de cursos més bàsics d’introducció a Internet fins a càpsules d’aprenentatge molt més avançades de fabricació digital. És un servei que es manté actualitzat fins el punt que a dia d’avui s’hi poden trobar cursos de Tik Tok, una de les xarxes socials més recents i amb més projecció del moment.

Creació d’un web amb WordPress: i si no en tens prou amb tota l’oferta que t’hem mostrat, la Fundació .cat ofereix formacions per a aprendre a editar i crear un web amb WordPress. Aquest curs son 4 sessions virtuals que podràs seguir des de casa.

Coneixes algun altre recurs que se’ns ha passat? Ens el pots compartir al nostre usuari de Twitter: @puntCAT.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades