Notícies > Tanca Yahoo! Groups

Tanca Yahoo! Groups

09 desembre 2020

FONT: Yahoo Groups

Yahoo! Groups tancarà el pròxim 15 de desembre, després de dinou anys en actiu. L’eina va néixer el 2001, i durant aquests anys ha aplegat una comunitat de persones usuàries que han intercanviat preguntes, respostes i comentaris de tota mena.

Yahoo! ja va anunciar el tancament dels seus grups l’octubre de 2019, de manera parcial. Des d’aquella data que no es poden obrir nous temes de consulta, però sí interactuar amb els temes antics.

Des del mes de juny d’enguany el contingut ja no és visible i ja no es pot descarregar. Des d’aleshores, els usuaris han tingut accés a una versió simplificada de Yahoo! Groups en què només podien enviar-se missatges privats amb altres membres dels diferents grups.

El tancament dels grups no afectarà, segons informa Yahoo!, a les altres eines de la companyia, com ara el servei de correu electrònic.

Per a aquelles persones que vulguin continuar fent servir les eines que oferia Yahoo! Groups, la mateixa empresa recomana migrar als serveis de Nextdoor, una aplicació en què es poden integrar els grups que ja existien i recopilar el seu històric de continguts. Tot i que no de manera automàtica, també es poden migrar els antics grups de Yahoo! a altres plataformes com els grups de Facebook, Google o Groups.io.

Si teniu més dubtes sobre el proper tancament dels Yahoo! Groups, podeu consultar les FAQ que ha publicat la companyia.

 

Paraules clau: , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades