Notícies > Tiktok, Instagram i Youtube, creació audiovisual en català

Tiktok, Instagram i Youtube, creació audiovisual en català

Recuperem aquest debat entre Clàudia Rius, Marina Massaguer, Sergi Pau i Paula Carreras

10 desembre 2020

La creació de continguts audiovisuals en català no ha parat de créixer els darrers anys. Des de l’arribada de Youtube ara fa quinze anys, cada cop més persones es decideixen a crear i compartir contingut en llengua catalana, fins al moment actual en què tant Instagram, com Tiktok com YouTube apleguen una quantitat enorme de material en català.

Si voleu investigar i descobrir nous canals, el web Youtubers.cat ofereix 430 canals i més de 28.000 vídeos en català. Si voleu saber més sobre continguts adreçats a un públic jove i adolescent, us convidem a navegar pel Canal Malaia.

En tot cas, des de la Fundació. cat us convidem a recuperar aquest debat sobre Youtube, Instagram i Tiktok realitzat el mes de juliol en què Clàudia Rius (membre del Canal Malaia), Marina Massaguer (coautora de “Català, youtubers i instagramers. Un punt de partida per promoure l’ús de la llengua.”), Sergi Pau (membre de Valentubers, la revista digital del País Valencià) i la periodista i integrant del podcast Gent de Merda Paula Carreras conversen sobre l’estat i el futur de la creació de continguts en llengua catalana a Internet.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades