Notícies > Una aplicació per viatjar més segur en temps de pandèmia

Una aplicació per viatjar més segur en temps de pandèmia

09 agost 2021

A l’hora de decidir què fer aquestes vacances, als típics dubtes sobre l’economia, el clima o les atraccions turístiques, enguany tornem a sumar-hi la seguretat davant la pandèmia. A diferència de l’estiu passat, però, la vacunació ja és una realitat i la Unió Europea ja ha posat en marxa el Certificat Covid.

Malgrat els riscos sanitaris, encara evidents, és més segur viatjar que no pas l’any passat. En part, gràcies a Famba, una aplicació presentada per l’Hospital Clínic de Barcelona. Dissenyada per oferir assistència sanitària personalitzada als seus usuaris allà on siguin.

Per una banda, l’aplicació ofereix informació preventiva prèvia al viatge sobre els costums i hàbits del lloc de destinació; però també sobre la situació de la seva vacunació de la covid o de l’estat de la pandèmia. D’altra banda, Famba ofereix un paquet de viatge gràcies al qual l’usuari estableix un canal de connexió en temps real amb professionals sanitaris. En cas que sigui necessari, els sanitaris avaluaran els símptomes i assessoraran els viatgers que ho necessitin.

Aquest servei d’atenció personalitzada no és de franc. Els preus van dels 5 als 10 euros per una o dues setmanes d’estança a l’estranger, o gairebé 80 euros per a les persones que necessitin els serveis de diagnòstic i assessorament durant tot un any. L’aplicació està disponible per a Android i iOS i es pot trobar en català.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades